O nama

Mi smo obiteljska tvrtka sa preko dvadeset godina iskustva u drvnoj industriji. Kako dugo godina izrađujemo, popravljamo i prodajemo transportne palete, s vremenom smo ih počeli gledati drugim očima 🙂 Mogućnost njihove praktične primjene u svakodnevnom životu je fenomenalna. Od osnovnih velikih komada namještaja kao što su stolovi, stolice, kauči, sofe, kreveti, kreveti na kat, šankovi, podovi, ormarići, stalci za TV i sl. do polica za knjige, svijećnjaka, tegla za cvijeće i tako reći svega što ti srce zaželi.

VoliDSC_0117mo rad rukama. On je naša svakodnevica. Volimo osjećaj kada tim naoko otpadnim i nevažnim komadima drveta, dasaka, starih bačava i ponekom metalnom dijelu udahnemo novi život i pretvorimo ga u prekrasne komade praktičnog namještaja i zanimljivih ukrasa svevremenskog dizajna. Svaki komad ručno izrađujemo po želji kupca te smo otvoreni za sve ideje ili prijedloge novih proizvoda. Od paleta možemo izraditi bilo što 🙂 Ograničeni smo samo vlastitom maštom.

Trudimo se svaki proizvod napraviti od što više recikliranog materijala i koristiti što manje kemijskih sredstava i boje kako bi svaki proizvod bio maksimalno ekološki.

Sve informacije o proizvodima možete dobiti putem kontakt obrasca ili nam pišite na e-mail karlo@mapok.hr ili nas zovite na 099/2104-826, rado ćemo vam odgovoriti i čuti Vaše mišljenje.

Mapok četiri d.o.o.
Sesvetska cesta 1
10360 Sesvete
OIB 27204628228